‹ Terug naar home
‹ Terug naar home

Stichting Sport & Spel

Meer initiatieven in Maasland
Wij ondersteunen verschillende initiatieven in Maasland samen met stichting Sport & Spel. Dit is een stichting die elk jaar met honderden vrijwilligers een dorpsfeest organiseert voor een goed doel waarbij een Maaslander direct betrokken is.

Kleinschalig en doeltreffend voor de mensen die het nodig hebben om in hun eerste levensbehoefte te voorzien. Voorbeelden: Ropa Run, Maaslandloop, Stichting de Hoop, Stichting Franniez, Stichting AK, maar ook het kinderdagverblijf en middelbare scholen worden ondersteund.

About

Fatna is de holding van meerdere succesvolle winkels met een franchise-concept. Alle geleid met dezelfde filosofie van dienen en wederkerigheid; naar de klant, naar het personeel en naar de omgeving waarin zij zich bevinden.

Fatna komt voort uit het Arabische Fatin wat intelligent, wijs en aandachtig betekent. Het is een zeldzame meisjesnaam omdat het woord Fatin ook geïnterpreteerd kan worden als betoverend en verleidelijk. Het is misschien juist deze combinatie van schoonheid en wijsheid die de naam haar bijzondere kracht geeft.

Fatna Habti is een maatschappelijk betrokken ondernemer. Zij is twaalf jaar als ze vanuit Marokko naar Nederland komt. Bewust van en dankbaar voor de kansen die zij in de Nederlandse maatschappij krijgt, wil zij eruit halen wat er in zit. Met haar why-not-mentaliteit is ze een inspiratie voor haar omgeving. Duidelijke kaders met daarin ruimte voor ontwikkeling, een constante drive om te verbeteren en zonder concessies je gevoel volgen, zijn kenmerkend voor haar management stijl.

Ambitieuze powervrouw met doorzettingsvermogen die vanuit respect en verbinding haar doelen bereikt. Zij weet de juiste balans te vinden tussen zakelijk en menselijk warm, intellect en intuïtie.

Contact

Adres
Huis te Veldelaan 2
3155 SE Maasland
The Netherlands

Contact
fatnahabti@fatna.nl
+31 (0)6 524 100 44