‹ Terug naar home
‹ Terug naar home

Kunst aan de winkel

Kennismaken met kunst is een privilege
Kunst geeft je de mogelijkheid om iets ongewoons deel te maken van je leven. Het geeft je ook de mogelijkheid om iets dat op het eerste gezicht heel gewoon is, als heel bijzonder te ervaren.

Vanuit de overtuiging dat het ervaren van kunst persoonlijke en maatschappelijke ontwikkeling versterkt wil Fatna alle mensen, en vooral jongere mensen, de kans geven om met kunst in aanraking te komen.

Daarom zet zij haar ondernemingen in, als plekken waar je kunst kunt aantreffen, waar je dagelijkse ervaring wordt onderbroken zonder dat je naar een speciale kunstplek hoeft te gaan. Juist in een winkel om een prikkel te geven die niet gaat over consumeren. Kunst als middel voor verbinding en bewustwording. Het lange termijn beleid om in een winkel een inhoudelijke interface te realiseren tussen kunst en klant is uniek.

About

Fatna is de holding van meerdere succesvolle winkels met een franchise-concept. Alle geleid met dezelfde filosofie van dienen en wederkerigheid; naar de klant, naar het personeel en naar de omgeving waarin zij zich bevinden.

Fatna komt voort uit het Arabische Fatin wat intelligent, wijs en aandachtig betekent. Het is een zeldzame meisjesnaam omdat het woord Fatin ook geïnterpreteerd kan worden als betoverend en verleidelijk. Het is misschien juist deze combinatie van schoonheid en wijsheid die de naam haar bijzondere kracht geeft.

Fatna Habti is een maatschappelijk betrokken ondernemer. Zij is twaalf jaar als ze vanuit Marokko naar Nederland komt. Bewust van en dankbaar voor de kansen die zij in de Nederlandse maatschappij krijgt, wil zij eruit halen wat er in zit. Met haar why-not-mentaliteit is ze een inspiratie voor haar omgeving. Duidelijke kaders met daarin ruimte voor ontwikkeling, een constante drive om te verbeteren en zonder concessies je gevoel volgen, zijn kenmerkend voor haar management stijl.

Ambitieuze powervrouw met doorzettingsvermogen die vanuit respect en verbinding haar doelen bereikt. Zij weet de juiste balans te vinden tussen zakelijk en menselijk warm, intellect en intuïtie.

Contact

Adres
Huis te Veldelaan 2
3155 SE Maasland
The Netherlands

Contact
fatnahabti@fatna.nl
+31 (0)6 524 100 44