‹ Terug naar home
‹ Terug naar home

ProMaa

Promotie Maasland
Deze stichting is met vele vrijwilligers werkzaam in de kleine gemeenschap die ze door en door kent.

Zij is opgericht om de leefbaarheid in Maasland te bevorderen en doet dat met sociale en culturele evenementen voor jong en oud in het dorp. Waar mogelijk ondersteunt Albert Heijn deze activiteiten die geheel in lijn liggen met de visie van Fatna om lokale ontwikkeling en verbinding te stimuleren. Voorbeelden hiervan zijn goodiebags voor de kinderen van Maasland en terugkerende jaarlijkse feesten zoals de Sinterklaasintocht, het Sinterklaashuis, Kerst in bejaardentehuizen, de Gedachtenloop en het Lichtjesfeest. Daarnaast doen AH en ProMaa samen meerdere keren per jaar acties voor de Voedselbank.

About

Fatna is de holding van meerdere succesvolle winkels met een franchise-concept. Alle geleid met dezelfde filosofie van dienen en wederkerigheid; naar de klant, naar het personeel en naar de omgeving waarin zij zich bevinden.

Fatna komt voort uit het Arabische Fatin wat intelligent, wijs en aandachtig betekent. Het is een zeldzame meisjesnaam omdat het woord Fatin ook geïnterpreteerd kan worden als betoverend en verleidelijk. Het is misschien juist deze combinatie van schoonheid en wijsheid die de naam haar bijzondere kracht geeft.

Fatna Habti is een maatschappelijk betrokken ondernemer. Zij is twaalf jaar als ze vanuit Marokko naar Nederland komt. Bewust van en dankbaar voor de kansen die zij in de Nederlandse maatschappij krijgt, wil zij eruit halen wat er in zit. Met haar why-not-mentaliteit is ze een inspiratie voor haar omgeving. Duidelijke kaders met daarin ruimte voor ontwikkeling, een constante drive om te verbeteren en zonder concessies je gevoel volgen, zijn kenmerkend voor haar management stijl.

Ambitieuze powervrouw met doorzettingsvermogen die vanuit respect en verbinding haar doelen bereikt. Zij weet de juiste balans te vinden tussen zakelijk en menselijk warm, intellect en intuïtie.

Contact

Adres
Huis te Veldelaan 2
3155 SE Maasland
The Netherlands

Contact
fatnahabti@fatna.nl
+31 (0)6 524 100 44