‹ Terug naar home
‹ Terug naar home

Oranjevereniging Maasland

Koningsdag
De Oranjevereniging Maasland is één van de organisaties die Maaslanders bij elkaar brengt. Het doel: elk jaar een onvergetelijke Koningsdag neerzetten voor Maaslanders van alle leeftijden.

Dat lukt dankzij leden, vrijwilligers en sponsoren, met elk jaar enkele duizenden bezoekers door de dag heen. Albert Heijn Maasland maakt het Maaslands Ontbijtje mogelijk. Een begrip in het dorp en een geweldige start van een geweldige dag. Jong en oud samen ontbijten, midden in het oude dorpscentrum. Albert Heijn Maasland stelt het ontbijt beschikbaar én is zeer betrokken bij de aankleding en ontvangst. Een fijne coproductie en een mooie bijdrage aan deze Maaslandse gezelligheid.

About

Fatna is de holding van meerdere succesvolle winkels met een franchise-concept. Alle geleid met dezelfde filosofie van dienen en wederkerigheid; naar de klant, naar het personeel en naar de omgeving waarin zij zich bevinden.

Fatna komt voort uit het Arabische Fatin wat intelligent, wijs en aandachtig betekent. Het is een zeldzame meisjesnaam omdat het woord Fatin ook geïnterpreteerd kan worden als betoverend en verleidelijk. Het is misschien juist deze combinatie van schoonheid en wijsheid die de naam haar bijzondere kracht geeft.

Fatna Habti is een maatschappelijk betrokken ondernemer. Zij is twaalf jaar als ze vanuit Marokko naar Nederland komt. Bewust van en dankbaar voor de kansen die zij in de Nederlandse maatschappij krijgt, wil zij eruit halen wat er in zit. Met haar why-not-mentaliteit is ze een inspiratie voor haar omgeving. Duidelijke kaders met daarin ruimte voor ontwikkeling, een constante drive om te verbeteren en zonder concessies je gevoel volgen, zijn kenmerkend voor haar management stijl.

Ambitieuze powervrouw met doorzettingsvermogen die vanuit respect en verbinding haar doelen bereikt. Zij weet de juiste balans te vinden tussen zakelijk en menselijk warm, intellect en intuïtie.

Contact

Adres
Huis te Veldelaan 2
3155 SE Maasland
The Netherlands

Contact
fatnahabti@fatna.nl
+31 (0)6 524 100 44