‹ Terug naar home
‹ Terug naar home

MVV

Samenwerking
Er is een mooie samenwerking ontstaan met de voetbalvereniging van Maasland die al sinds 1927 bestaat en een belangrijke rol inneemt in het sociale leven en het sportleven van de Maaslanders.

Albert Heijn is sponsor van één van de teams en zorgt voor de clubshirts. Ook zorgt Albert Heijn voor de interne mens tijdens het jaarlijks terugkerende voetbalkamp waaraan alle teams, van jong tot oud, meedoen. Het voetbalteam helpt Albert Heijn door samen de parkeergarage schoon te houden. Zo doen we het in Maasland: met en voor elkaar.

About

Fatna is de holding van meerdere succesvolle winkels met een franchise-concept. Alle geleid met dezelfde filosofie van dienen en wederkerigheid; naar de klant, naar het personeel en naar de omgeving waarin zij zich bevinden.

Fatna komt voort uit het Arabische Fatin wat intelligent, wijs en aandachtig betekent. Het is een zeldzame meisjesnaam omdat het woord Fatin ook geïnterpreteerd kan worden als betoverend en verleidelijk. Het is misschien juist deze combinatie van schoonheid en wijsheid die de naam haar bijzondere kracht geeft.

Fatna Habti is een maatschappelijk betrokken ondernemer. Zij is twaalf jaar als ze vanuit Marokko naar Nederland komt. Bewust van en dankbaar voor de kansen die zij in de Nederlandse maatschappij krijgt, wil zij eruit halen wat er in zit. Met haar why-not-mentaliteit is ze een inspiratie voor haar omgeving. Duidelijke kaders met daarin ruimte voor ontwikkeling, een constante drive om te verbeteren en zonder concessies je gevoel volgen, zijn kenmerkend voor haar management stijl.

Ambitieuze powervrouw met doorzettingsvermogen die vanuit respect en verbinding haar doelen bereikt. Zij weet de juiste balans te vinden tussen zakelijk en menselijk warm, intellect en intuïtie.

Contact

Adres
Huis te Veldelaan 2
3155 SE Maasland
The Netherlands

Contact
fatnahabti@fatna.nl
+31 (0)6 524 100 44